Camping Wijnjeterp

Hartelijk welkom op de website van camping Wijnjeterp! 

Wij zijn Erik en Riëtte en vanaf 2024 de trotse eigenaren van deze camping geworden. We komen uit Buitenpost en genieten beide van het buitenleven, mensen ontmoeten en gastvrij zijn. Een camping runnen is dan ook een droom die werkelijkheid wordt. We hebben veel zin in dit nieuwe avontuur. We zien ernaar uit u te ontmoeten op onze camping. 
Mocht u nog vragen hebben, mail of bel ons gerust!

Camping Wijnjeterp ligt in Wijnjewoude in de prachtige provincie Friesland.

Als u van fietsen, wandelen, vissen, kanovaren of gewoon een mooie rustige omgeving houdt, bent u bij ons aan het juiste adres. De camping ligt aan een rustige weg, die hoofdzakelijk gebruikt wordt door aanwonenden, fietsers en ruiters.

Camping Wijnjeterp ligt aan de Opsterlandse Compagnonsfeart, die in het zomerseizoen druk bezocht wordt door de recreatievaart. De sluis Wijnjeterp ligt op korte loopafstand van de camping. 

Kamperen

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen voor een groot deel in de luwte van een boomwal. De plekken, waar de voortenten staan, zijn verhard.

Chalet

Het chalet staat aan de rand van de camping in de luwte van een boomwal.

 

Nieuws

Wij zijn aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie

Als camping zijn wij aangesloten bij de SVR. Natuurlijk en kleinschalig kamperen in een landelijke omgeving past zowel bij onze camping als bij de SVR. 

svr_logo

Vanaf heden hebben wij ook een ingerichte tent én een caravan in de verhuur!

Voor belangstellende bieden wij een ingerichte tent en een caravan in de verhuur. Voor tarieven en informatie, neem even contact met ons op. Wij proberen binnenkort op onze website informatie te plaatsen. 

SVR arrangement:
Hele maand September € 450,-

 

Obv 2 pers., standplaats, elektra en toeristenbelasting

U kunt ter plekke SVR donateur worden (€ 10 per jaar)

Beoordelingen

Prachtige camping. Heerlijk schoon. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fam. Lankhorst
Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst op jullie mooie camping.!!
Alles heel netjes en goed voor elkaar.
Hele mooie omgeving, we komen zeker nog eens terug.
Fam. Druijf
Twee weekeinden hier gestaan. Genieten!. Voor herhaling vatbaar.
Fam. Gerlsma

Ons logo is aan de keukentafel ontstaan. Op de horizon ziet men links de brug Spanjeburd en rechts het kerkje van Wijnjeterp met daar tussenin de camping. Gelegen op de glooiing van de een terp en op de voorgrond de Compagnonsfeart.