Kamperen

Ons kampeerterrein telt 15 kampeerplaatsen. Elke plek is voorzien van verharding voor de voortent en een verhard stuk voor de wielen van het kampeermiddel. Voor elke 2 kampeerplaatsen is een gezamenlijk waterpunt en aansluiting voor elektra (6 ampére). De kampeerplaatsen liggen voor een groot deel in de luwte van een boomwal.

 

Tarieven

Faciliteiten

Sanitairgebouw

Het sanitairgebouw is voorzien van een herentoilet en een urinoir, twee damestoiletten, wastafels en een ruime heren- en damesdouche. Het sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is er een afwasplek met warm/koud water. Er is tegen betaling de mogelijkheid om de wasmachine en de droger te gebruiken. 

Verblijfsruimte

In de gezellige verblijfsruimte is er gelegenheid om te zitten, te lezen of een spelletje te doen. U kunt een boek/tijdschrift lenen uit de boekenkast.  

Tevens is een koelkast aanwezig voor campinggasten die geen stroomaansluiting gebruiken. Ook kunt u hier uw koelelementen invriezen. 

Overdekt terras

Er is een overdekt terras met picknik tafels waar U prima kunt zitten met overzicht over de camping. Mocht het s’ avonds afkoelen, dan kunt U gebruik maken van de houtgestookte terraskachel.

Afval en chemisch toilet

Er is een stortplaats voor het chemisch toilet.
Afval wordt gescheiden ingezameld.

Voor CAMPERS is er een stortplaats voor afvalwater (in oprit van de camping)

Fietsenstalling

Er is een overdekte fietsenstalling met laadpunten om uw electrische fiets te stallen en op te laden. U kunt uw fiets hier veilig stallen.

Foto's Kampeerplaatsen